22 iulie, 2009

Sibiu in artmania

Cat timp a fost Artmania am mai vaizitat si eu Sibiu, pe unde nu am fost anu trecut (Sibiu), si am mai facut cateva cadre. Duminica am facut si la Cisnadioara in cetate.

Artmania - ziua 3

Ultima zi de festival a coincis si cu singura trupa romaneasca prezenta, Luna amara (Wiki). Au cantat in biserica cetatii Cisnadioara. Show-ul foarte misto.

Artmania - ziua 2

Ziua a doua de festival i-a adus pe scena pe Subscribe(Site oficial), o formatie maghiara de hardcore cu multe influnete: reggae, metal, funk. S-au agitat mult pe scena.


Dupa unghuri au venit cei de la Pain(Site oficial), de care nu auzisem in viata mea, dar care au fost super tari. Canta un heavy metal de buna calitate.Ziua s-a incheiat cu finlandezi de la Nightwish(Site oficial), care au facut un super show cu toate ca front vocal-ul nu are puterea pe care o avea Tarja(Click :P).

21 iulie, 2009

Artmania - ziua 1

Sau... Where art and entertainment meet
Piata Mare <- Sibiu <- Romania <- Europa
Seara a fost deschisa de Tristania (Info). Au cantat ok dar in noua componenta e un pic mai altfel.
Au urmat cei de la My Dying Bride (Info). In stilul lor caracteristic, au fost foarte buni.Prima zi de concert a fost inchisa de Opeth (Info). Desi nu ii ascultasem cine stie ce, s-a vazut ca stiu ce fac, mi-a placut.