31 octombrie, 2009

Bucovina

Formatia romanesca de Folk Metal. Geniali. In deschidere Ka Gaia An urmati de Truda.
Acuma sunetul a fost ok, vocalul s-a auzit corect.
Dupa Ka Gaia An au urcat pe scena Truda, care nu stiu ce canta: industrial, alternativ, pe alocuri growl...Dupa tona de pogo facuta in timp ce pe scena erau Truda si dupa cele 25 de minute de setare de sunet, au inceput si Bucovina sa cante. Au cantat piesele lor de pe LP si cateva care vor aparea pe noul album pe care il pregatesc. Totul se rezuma la: genial.


Renault Roadshow

Piata Constitutiei::Renault Romania::Multe masini, cai putere, cauciuc ars.

Folk Maraton

A fost un super concert, au cantat 13 artisti, iar maestru de ceremonii a fost actorul Dorel Visan. Lista celor care au cantat, este mai jos ;)
Cu scuzele de rigoare ca nu am postat fotografiile cand trebuia, pentru ca maratonul s-a desfasurat pe 30 septembrie.
25 octombrie, 2009

Concert in LMC

Am ajuns iar la concert in LMC. PE afis, lansare Ashaena, iar sub, Tiarra, Inopia, Ka Gaia An, Idol si Innerray. Sonorizarea vocalul ca de obicei naspa, dar a fost misto: gasca, bere, headbang.
Deschiderea a fost facuta de Innerray, de care nu am auzit si care au sunat bine, instrumental evident.Au urmat cele de la Idol, 5 tipe care au cantat 2 cover-uri, Trooper si Black Sabbath, si 2 piese originale care erau... piese pop/dance ceva, doar ca pe line sonora rock.Au venit cei de la Inopia care au sunat vocal 0, vid, nada, zilci, iar cand front vocalul s-a si dezbracat...


Ka Gaia An, nu auzisem de ei, dar au venit cu steagul pe scena, au avut si poveste, au fost geniali. Acuma sa ii vad cum suna si in studio.Tiarra... imi plac mult suna foarte bine, si au sunat si vocal si instrumental ok.Cei care au avut lansare, Ashaena... daca auzeam mai clar growl-ul tipului era si mai bine, oricum pareau ca stiu ce fac, insa am plecat ca nu mai rezistam si fum, si cald, si tarziu, era 12 trecut. O sa incerc sa ii ascult acasa.