25 octombrie, 2009

Concert in LMC

Am ajuns iar la concert in LMC. PE afis, lansare Ashaena, iar sub, Tiarra, Inopia, Ka Gaia An, Idol si Innerray. Sonorizarea vocalul ca de obicei naspa, dar a fost misto: gasca, bere, headbang.
Deschiderea a fost facuta de Innerray, de care nu am auzit si care au sunat bine, instrumental evident.Au urmat cele de la Idol, 5 tipe care au cantat 2 cover-uri, Trooper si Black Sabbath, si 2 piese originale care erau... piese pop/dance ceva, doar ca pe line sonora rock.Au venit cei de la Inopia care au sunat vocal 0, vid, nada, zilci, iar cand front vocalul s-a si dezbracat...


Ka Gaia An, nu auzisem de ei, dar au venit cu steagul pe scena, au avut si poveste, au fost geniali. Acuma sa ii vad cum suna si in studio.Tiarra... imi plac mult suna foarte bine, si au sunat si vocal si instrumental ok.Cei care au avut lansare, Ashaena... daca auzeam mai clar growl-ul tipului era si mai bine, oricum pareau ca stiu ce fac, insa am plecat ca nu mai rezistam si fum, si cald, si tarziu, era 12 trecut. O sa incerc sa ii ascult acasa.

Un comentariu:

Nihilistu Vesel spunea...

Eu cred ca o sa renunt sa mai merg in LMC, nu de alta dar am vazut formatii cu ceva experienta in concerte care s-au auzit execrabil pe scena lor. Cred ca ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea in ceea ce priveste sonorizarea, vocea intotdeauna s-a auzit nasol acolo.